Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Angelica & Johannes - 28 februari 2011 09:39

Helgen är över, det är måndag igen, men en sån bra helg jag har bakom mig   


I lördags var vi på Passion för mat mässan nere i Eriksbergshallen. Vi var där redan när de öppnade så då var där inte allt för mycket folk. Det var en riktigt bra mässa med massa fantastiskt god mat att provsmaka. Blev positivt överraskad faktiskt. Mitt i vimlet stöter jag på folk hemifrån. Heberleins som ni kanske  hört talas om hade en monter där. De gör bla väldigt god korv och är kända för sin Förslövssenap.

Vi spenderade 3½ timme på mässan, sen fanns det inte mer att provsmaka... Vi gick x antal varv. Vi handlade också lite smått o gott. En ny wokpanna, en Globalkniv och lite frukt och grönsaker.


På lördagskvällen var det dags för matmys hemma hos min vän och hennes sambo. De hade lagat en väldigt god wok. Många galet glada härliga skratt vid matbordet!! Kvällen fortsatte sedan med vin, öl och klassisk tjejdans   

Det blev en väldigt bra kväll.


Söndagen spenderades inte fullt lika välmående på sofflocket. Hade dock lovat min sambo att jag skulle fixa lunch med det vi inhandlat på matmässan, så det var bara att hålla sitt ord. Men gott blev det.


Nu ny vecka och åter till praktiken!!

Ovido - Quiz & Flashcards